Dutch Innovation Factory

Wel vaker veranderde een oude fabriek in een broedplaats voor ondernemerschap. Maar nog niet eerder werd industrieel erfgoed omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor onderwijs, onderzoek én ondernemerschap. De Dutch Innovation Factory, kortweg DIF079, in Zoetermeer bewijst dat het kan.

Bezoek hét bruisende middelpunt voor co-creatie en ontdek deze inspirerende plek. Hier zien ict-innovaties het licht, vinden ideeën een partner en komen ambitieuze plannen voor samenwerking tot ontwikkeling. Bovendien is dit de ideale plek om te flexwerken en te vergaderen.

In één van de tien inspirerende vergaderruimtes (voor 2 tot 20 personen) kan worden vergaderd, ook is er een mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren tot 300 personen. Alles wat u nodig heeft om uw vergadering te laten slagen is aanwezig (van catering tot een 55’’ scherm om uw presentatie te tonen).

Bereikbaarheid

Met de op- en afritten van de A12 (Den-Haag–Utrecht) op nog geen kilometer afstand is de Dutch Innovation Factory uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast rijden maar liefst drie buslijnen over de Bleiswijkseweg. Daarmee is de Dutch Innovation Factory ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

TOP