Fokker Terminal

18 ruimtes met capaciteit tot 1.000 personen

De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school voor luchtvaarttechniek en is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een in landelijk aanzien staande evenementenlocatie voor de zakelijke markt. De architectuur is karakteristiek en inspirerend. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Met een vrij vloeroppervlak van ruim 2000m2 is de hangar geheel flexibel in te delen en ideaal voor o.a. congressen, product-presentaties, modeshows, beurzen of bedrijfsfeesten.

Uitstekende bereikbaarheid

De Fokker Terminal ligt aan de oostkant van Den Haag, nabij de belangrijke toegangswegen tot de stad. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Wanneer gewenst verzorgt de Fokker Terminal een eigen pendeldienst met luxe touringcars en begeleiding op station Den Haag Centraal. Het centrum van de stad, met veel hotelcapaciteit, ligt op vijf autominuten afstand.

Ruime parkeergelegenheid

Het eigen parkeerterrein bij het gebouw biedt ruimte aan 130 auto’s en is uit te breiden met een tweede parkeerterrein direct achter de Fokker Terminal dat plaats biedt aan 200 auto’s.

fokkerterminal plattegrond

TOP